Meny

Originalet. Märkning av kläder sedan 1978.

  • Snabba leveranser
  • 14 dagars full returrätt
  • Alltid fast frakt

Din kundvagn är tom.

Vävda namnband i 100% Egyptisk bomull - OEKO-Tex Standard 100

Vävda namnband

Föräldrar har märkt sina barns kläder med vävda namnband, eller namnetiketter som det också kallas, så länge det funnits förskolor.  Vi på Namnband var först i Sverge med att skapa vävda namnband som föräldrar på ett enkelt sett kunde köpa för en billig peng. Ursprungligen var föräldrarna tvungna att sy in namnbanden, vilket givetvis uppfattades som ett mindre hinder förr då det syddes betydligt mer i hemmen.

 

Många av dagens stressade föräldrar föredrar namnlappar som stryks på kläderna. Vi tycker givetvis att det är lite synd och framförallt inte lika snyggt. För att möta kundernas behov har vi dock tagit fram högkvalitativa namnlappar också.

 

Dessutom har vi skapat ett eget redskap, vår patenterade uppfinning Taggit, som gör det möjligt att märka barnens kläder både snyggt, snabbt och enkelt med de klassiska vävda namnbanden.

 

Vi vill slå ett slag för namnbanden, då vi tycker att de båda är betydligt snyggare än namnlappar och textilstämplar, men dessutom har namnbandet ytterligare några fördelar. De främsta är att vi som enda företag i Sverige kan erbjuda namnband i bomull som är ett helt naturligt material och därmed minimerar risken för allergiska reaktioner och dessutom helt garanterat inte kliar. Dessutom är det en fördel om du planerar att sälja barnens kläder vidare, vilket inte är helt ovanligt idag. Du kan då med enkelhet ta bort märkningen och den nya ägaren kan själv märka om kläderna på det sätt de önskar.

 

Om du vill se hela namnband.se utbud av produkter för för märkning av kläder, klicka här.

  Laddar...