Meny

Originalet. Märkning av kläder sedan 1978.

  • Snabba leveranser
  • 14 dagars full returrätt
  • Alltid fast frakt

Din kundvagn är tom.

Vävda etiketter

Vävda etiketter Vävda etiketter

Kontakta oss för mer information

* Obligatoriska fält

Om produkten

Detaljer

Våra vävda namnetiketter kan vävas med upp till tolv figurfärger och med en bandbredd från 7mm till 200mm. Vi levererar etiketter i alla typer av kvalitet från Tafeta till Superweave. Vi arbetar dock mestadels mest Superweave som är den bästa kvaliteten avseende vävda etiketter med högsta hållbarhet avseende form och färg.

De vävda etiketterna kan fås med vikning eller värmekapas. Vi kan leverera med sidvik (t ex för invändning märkning i nacken på tröjor), mittvik (t ex för utvändig märkning där det behövs en finare baksida med eller utan logo, i nacken eller tvättråd) och mitravik (används vanligen som hank för handukar). Givetvis kan vi också tillhandahålla vävda etiketter med transfers.

En transfer gör etiketten styvare och därmed mer stabil och dessutom kan den värmas fast på textilier. Även om du skulle ha önskemål utöver vad som sagts ovan brukar vi kunna tillgodose detta. Kontakta oss för en diskussion så ordnar vi det mesta! Ta gärna en titt på exempel på vad vi har producerat för andra kunder.

Obs! Min.kvantitet 50 st

Köp- & leveransvillkor

  • Allmänt
  • Leverans & porto
  • Betalning & reklamation

Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du har angivit i dina kunduppgifter. Det kan vara bra att spara den vid eventuella kontakter med kundtjänst.

Leveranstid

Vita bomullsband 10, 15 och 25 mm ca 2-3 veckor, övriga bandfärger 3-4 veckor.
Observera att vävda namnband skickas i en separat försändelse, dvs de kommer inte tillsammans med fakturan.


Namnlappar, strykfria namnlappar och namnlappar i textil ca 3 arbetsdagar.

Namnskyltar ca 1 vecka.

Namnnappar ca 1 vecka.

Bagageremmar ca 3 veckor.

Stämplar, ca 2 veckor.

Självhäftande etiketter 100-200 st 1 vecka.

Under semester och storhelger kan leveranstiden vara något längre.

Porto- och expeditionsavgift

29:-/order. För klockor och skyltar är expeditionsavgiften 39:-

Betalningsvillkor

30 dagar efter orderdatum.

Sen betalning

Vid sen betalning påförs lagstadgad påminnelseavgift.

Utlandsbetalning

IBAN: SE4960000000000500683298

BIC: HANDSESS

Ångerrätt

En oanvänd och felfri produkt kan returneras enligt distans- och hemförsäljningslagen inom 14 dagar utan att orsak behöver angivas. Tidsfristen startar den dag då produkten anländer till leveransadressen under förutsättning att produkten skickas tillbaka till oss i väsentligt oförändrat skick, oskadad. 

Ångerrätten gäller dock ej produkter som anpassats specifikt för kunden. Detta gäller vävda namnband, namnlappar, namnnappar, namnskyltar, klockor som graverats samt övriga produkter som anpassats enligt kundens önskemål med t ex tryck eller gravyr. 

Reklamationer

Om du skulle få en vara som är defekt eller felaktig vid leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Du måste dock meddela kundtjänst detta senast 14 dagar efter det att du mottagit dina varor. Returnera varan tillsammans med fakturan eller en kopia av den. På fakturan anger du orsaken.

  Laddar...