Meny

Originalet. Märkning av kläder sedan 1978.

  • Snabba leveranser
  • 14 dagars full returrätt
  • Alltid fast frakt

Din kundvagn är tom.

Smarta namnlappar som fäster på allt!

Namnlappar

Namnlappar har blivit allt mer populärt på senare år. Det är många föräldrar som föredrar namnlappar istället för namnband pga de drar sig för att sy. För den som har ont om tid är Namnlappar som stryks på givetvis ett attraktivt alternativ, då det tar mindre än 30 sekunder att stryka på en namnlapp. Vi vill dock uppmärksamma våra kunder på att det inte behöver vara jobbigt eller ta längre tid om man väljer ett vävt namnband (nuförtiden är det faktiskt många som kallar dem vävda namnlappar) istället. Tack vare Taggit, vårt patenterade verktyg för att fästa namnband så går det lika fort att fästa namnband i kläderna som att stryka på namnlappar. Namnband har marknadens bredaste utbud av produkter för märkning av kläder.

Vi har två olika typer av namnlappar, dels våra stryka-på namnlappar och dels våra strykfria namnlappar.  Båda ger dig många val gällande både vilken stil och vilka symboler du kan välja. Vi har nästan hundra olika symboler att välja mellan. Tanken med symbolerna är att barnen, som inte kan läsa, också skall kunna känna igen sina kläder genom att titta på namnlapparna och känna igen symbolen. Ta gärna en titt på vårt prisvärda märkpaket som består av namnlappar och märkpenna.

Våra namnlappar i textil är sannolikt det billigaste alternativet på marknaden. Dessa namnlappar sitter inte lika bra som namnlapparna i vinyl, men det reflekteras också i priset.

 

  Laddar...